Steinvoort Homeopathie

Caroline Steinvoort

info@homeopathieduiven.nl

06 205 66 229

Als kind wilde ik al graag iedereen helpen en het was voor mij dan ook een logische stap om de verpleging in te gaan: zieke mensen beter maken en ze begeleiden naar het weer onafhankelijk zijn was mijn mooiste en grootste uitdaging. Praten met patiënten en een steun zijn in het herstelproces maakte me blij. Tijdens mijn opleiding werd me duidelijk dat mijn hart bij de kinderverpleging lag, vooral vanwege de combinatie van zorg en aandacht voor het kind én de ouders.

Ik heb jaren met plezier gewerkt in het Sophia Kinderziekenhuis en later in het Rijnstate ziekenhuis. Maar door de toenemende werkdruk was er steeds minder tijd voor persoonlijke aandacht voor kind en ouders, en dat miste ik ontzettend.

Toen onze oudste dochter als peuter eczeemklachten kreeg, kwam ik na verloop van tijd met haar bij een homeopaat terecht. Wat was de individuele benadering een verademing, en die korrels hielpen goed! Het eczeem trok weg, ze was veel minder vaak verkouden en werd rustiger en evenwichtiger. Daarna heb ik zelf ook aan den lijve ervaren wat homeopathie kan doen.

Ik vond het bijzonder en bevrijdend en ik besloot dat dit mijn manier was om anderen te helpen. In juni 2016 ben ik aan de HVNA afgestudeerd als klassiek homeopaat.

 

Sinds 1 juni 2017 heb ik mijn eigen praktijk aan huis en ben ik echt gaan doen wat ik het liefste wil: mensen met gezondheidsklachten ondersteunen met homeopathie; in alle rust en met alle aandacht en tijd die daarvoor nodig is.